Service IT de specialitate in Otopeni

Cauti Service Otopeni? Dispunem de tehnicieni specializati pe orice brand de telefon , tableta sau laptop. De la cele mai mici reparatii pana la cele mai complexe reparatii IT in zona ta. Dispunem de cele mai bune preturi, fara concurenta. Nu ezita sa ne contactati pentru orice intrebare legata de domeniul IT si GSM.

  • Service GSM si Reparatii Telefoane Samsung Otopeni Bucuresti Ilfov
    Reparatii telefoane si tablete Samsung in Otopeni , Ilfov si Bucuresti 1 2 3 4 5 6

Inlocuire pasta termo-conductoare procesor si placa grafica+ curatare integrala a componetelor

Ai nevoie de mai multa performanta? Te putem ajuta cu un upgrade pentru o performanta cu peste 50%

Ai un laptop care face zgomot sau pur si simplu numai raceste cum trebuie? Nu iti face griji, te putem ajuta.

Upgrade pentru Desktop? Putem inlocuii orice componenta pentru o performanta in plus. Recomandarea noastra ar fi un SSD in prim plan si cea mai importanta parte pentru un Desktop relativ vechi.

curatare profesionala echipamente it in otopeni

Curatare Profesionala

service otopeni calculatoare auto

Upgrade Laptop

service otopeni pentru laptop

Reparatii
Sistem Racire

service otopeni it gsm auto

Upgrade Calculator

Cele mai bune oferte pentru accesorii pentru Laptop, PC sau Telefon

Dispunem de tehnician pentru orice tip de reparatie, orice tip de upgrade si pentru orice brand existent pe piata. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

reparatii samsung otopeni bucuresti

Reparatii si Service Samsung

reparatii huawei otopeni bucuresti

Reparatii si Service Huawei

reparatii xiaomi otopeni bucuresti

Reparatii si Service Xiaomi

Contacteaza-ne Acum

Pentru orice problema pe care o intampini in domeniul IT , nu ezita sa ne contactezi si sa discuti cu unul din tehnicienii nostrii.

Cauti Service Otopeni? Ai nevoie de reparatii si nu stii la cine sa apelezi pentru a rezolva problemele? PC Refresh Romania te poate ajuta in orice situatie.

S-a stricat laptopul ? Numai porneste sau sistemul de operare nu se mai incarca? Laptopul se incinge foarte tare si ventilatorul se aude de parca si-ar lua zborul? Bateria la laptopul tau numai tine cum era odata? S-a spart displayul de la laptop si nu stii ce sa faci? Ai nevoie de inlocuire display si nu stii unde sa faci aceasta operatiune? Porturile de la calculator sau laptop nu mai functioneaza? Ai nevoie de instalarea unui nou sistem de operare? Service Otopeni ofera orice tip de reparatie in cel mai scurt timp si cel mai bun pret de piata.

PC Refresh Romania te poate ajuta cu orice problema pe care o intampini cu echipamentul tau IT. Trebuie doar sa cauti pe Google sau Bing cuvintele Service Otopeni si vei ajunge la noi.

Probleme cu telefonul tau Samsung? Ai nevoie de reparatii pentru telefonul sau tableta ta Apple? Ai un telefon sau laptop Huawei si s-a stricat? PC Refresh Romania este solutia ta.