Cum se dezactiveaza Windows Update in Windows 10 / 11

Salut, Service Laptop Otopeni vine cu o solutie in ajutorul tau vis-à-vis de Windows Update. Probabil ti s-a intamplat sa ajungi acasa, sa deschizi laptopul si sa intampini un update Windows 10 sau 11 ce dureaza extrem de mult si probabil fix cand ai ceva de lucru foarte urgent. In primul rand doresc sa spun ca nu incurajez dezactivarea update-urilor sistemului de operare deoarece aceasta conteaza intr-o oarecare masura pentru fisierele de sistem dar cel mai important lucru pentru care Service Laptop Otopeni nu incurajeaza dezactivarea Windows Update este securitatea, de fiecare data cand Windows-ul face o actualizare automat primim si ceva actualizari la securitatea sistemului.

 De la Windows 7 pana la Windows 8.1 optiunea de dezactivare a suportului si a update-urilor a fost vizibila si putea folosita super simplu. Dar odata cu Windows 10 aceasta optiune a disparut si personal mi se pare un lucru neprofesional din partea celor de la Microsoft. Inteleg ca este foarte important sa iti ti sistemul de operare la zi… Insa clientul are tot dreptul sa decida daca primeste sau nu update windows 10, de aceea Service Laptop Otopeni face acest articol care ramane la alegerea fiecarui client, utilizator al Microsoft Windows.

Apasa pe tasta Windows + R sau tasteaza In search bar “Run”. Astfel se va deschide o fereastra ca in imaginea de mai jos.

windows update la service laptop otopeni

In fereastra de mai sus tastati services.msc si apasa Enter sau OK.

Odata ce fereastra “Services” s-a deschis in dreapta trebuie sa gasesti “Windows Update” – Apasa click dreapta – Propietati

windows update la service laptop otopeni

Ti se va deschide o noua fereastra, la “Startup Type” selecteaza Disable.

windows update la service laptop otopeni

Apoi la Service Type apasa pe butonul Stop, acum doar apasa Apply si OK, tocmai ai dezactivat definitiv update windows 10.

Daca nu te poti descurca singur, puteti apela cu incredere la Service Laptop Otopeni.

HAI LA SERVICE LAPTOP OTOPENI PENTRU ORICE TIP DE PROBLEME TEHNICE SAU SOFTWARE!

*Servicii disponibile si in alte localitati din Judetul Ilfov precum: Tunari , Balotesti , Corbeanca , Tamas , Buftea , Tancabesti , Peris , Ghermanesti , Snagov etc.