Probleme BSOD a.k.a Ecran Albastru cu scris alb ?

La service laptop otopeni rezolvam orice tip de BSOD sau cum ii spun majoritatea Ecran Albastru. Indiferent ca vorbim de un laptop sau pc desktop ori de un calculator All-in-One la oricare dintre ele se poate sa intampinam aceasta problema.

Acesta poate fi de 2 tipuri:

Software sau Hardware – Link-urile subliniate cu albastru duc catre articole de pe site cu referire la subiectul subliniat.

La erorile de tip software, service laptop otopeni incadreaza urmatoarele:

  • Lipsa spatiului de stocare suficient pe partitia unde este instalat sistemul de operare – partitia C, unde avem nevoie in permanenta de cel putin 5% spatiu liber
  • Probleme de drivere corupte sau updat-uri lasate in urma ori ceva drivere care nu sunt instalate corect sau chiar s-au corupt in timp. Aici puteti vizita articolul nostru vis-a-vis de Drivere click aici .
  • Anumite software ( programe de uz zilnic sau temporar ) care au fost instalate incorect sau s-au corupt in timp. De ce incadram software la acest tip de problema ? Simplu! In timp la service laptop otopeni am observat sute de programe software care la randul lor isi instaeaza anumite drivere care se amesteca printre cele de hardware si se corup intre ele.
  • Cauze de tip malware: virusi , troieni , spyware etc. Aici va recomandam sa cititi si articolul nostru de cei mai buni anti-virusi din 2021 click aici .

La erorile de tip hardware putem include dupa cum spune si cuvantul , componentele care se defecteaza in timp ori componentele care nu sunt compatibile cu sitemul nostru sau cu sistemul de operare Microsoft Windows.

Pentru a evita sa apara un ecran albastru puteti vizita si articolul nostru cu referire la Diagnosticare click aici .

Exemple de BSOD adica Ecran Albastru:

ecran albastru la service laptop otopeni
ecran albastru la service laptop otopeni
ecran albastru la service laptop otopeni

In cazul in care intampinati orice fel de ecran albastru care este temporar sau insistent nu va faceti griji sau sa va panicati deoarece service laptop otopeni se pot rezolva oricare dintre ele fie ca sunt software sau hardware sau ca vorbim de un laptop sau pc desktop.

HAI LA SERVICE LAPTOP OTOPENI PENTRU ORICE TIP DE PROBLEME TEHNICE SAU SOFTWARE!

*Servicii disponibile si in alte localitati din Judetul Ilfov precum: Tunari , Balotesti , Corbeanca , Tamas , Buftea , Tancabesti , Peris , Ghermanesti , Snagov etc.